Regionala Frukostmöten
KLM Frukostmöte i Lund 17 november 2012

Dagens huvudtalare var professor Bo Ahrén som berättade om sitt intressanta liv som internmedicinare och diabetolog, missionsläkare i Ndolage, Tanzania, professor samt dekanus vid medicinska fakulteten i Lund. Han har under hela denna tid också varit verksam som läkare med patientkontakter.

För att läsa mer skrviet av Nils och se bilder av honom och Per Arvidsson, klicka på bilden

En hälsning från KLM Region Väst.

Lördagen den 10 november 2012 är HISTORISK! Då samlades läkare, tandläkare, medicinestudenter och tandläkarstudenter för att tillsammans fira en KLM frukost med god undervisning, gemenskap och mat. Begivenhet skedde på Villa Medici. Gemenskapen var så god att det beslöts att forma en Regional KLM grupp för Västsverige för att ordna regelbundna gemensamma möten i Villa Medici, koordinera mentors grupper samt verka för en större gemenskap mellan KLM medlemmar lokalt och regionalt. SPÄNNANDE!

Klicka på bilden och se mer

KLM Frukost i Linköping 3 november 2012

Tillsammans med SKSF bjöd vi på en härlig frukostförmiddag. Den Kristna studentgruppen Fishermens Friend på Hälsouniversitetet hade ordnat en delikat frukost på låg budget. Gröten blev det taberas på. Förutom Nils och Majken medverkade Margréthe, ordförande för SKSF. Representanter för "Bible for the Nation" hade kört till Linköping från Malmö och andra uppdrag där, och hade inte fått många timmars sömn. De gav kraftfulla vitesbörd om hur Guds ord förvandlar i de mest oväntade miljöer idag. Mötet öppnades och avslutades med bön av KLM:s ordförande.

Klicka på bilden och se fler bilder